Rådgivning innen forretningsutvikling og digital transformasjon

Personvernerklæring

Efabs personvernserklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. For Datatilsynet er det viktig at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Behandling av personopplysninger på www.efab.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Efab behandlinger av personopplysninger på Efab.no, med mindre annet er oppgitt under. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Efab er selv databehandler, og står for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Front Software er driftsleverandør for efab.no

Informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet Efab.no registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie. På norsk: en informasjonskapsel. Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker. Informasjonskapselen er ikke skadelig. Den inneholder verken virus eller programmer. Det den gjør, er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du har skrevet inn i et registreringsskjema på Efab.no

Informasjon som samles inn på Efab.no vil aldri, under noen omstendighet, bli delt eller solgt. Den kan heller ikke identifisere deg som person, men vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet vårt.

Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på nettsidene våre som samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hva besøkende søker etter på Efab.no og så videre. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden vår.

 

Henvendelser om personopplysninger i Efab kan rettes til personvern@efab.no